Inlägg

Vad gäller för mig som bor i ComHem-hus?

Det kan vara svårt att hantera sina abonnemang för varje enskild elektronisk apparat i hemmet man har som tv, dator och telefoni. Men bor man i ett Com Hem hus så är det betydligt enklare då man kan ha ett och samma kombinationsabonnemang som ger alla tjänster såsom internet, tv-kanaler och telefoni från ett och samma ställe.

Idag finns det många alternativ av hastigheter att välja på när man bor i ett Com Hem hus, är det utrustat med den senaste fibertekniken så kan man få ända upp till 1000 megabit per sekunds nedladdning, vilket är väldigt snabbt för nedladdning av exempelvis program, spel och filmer. Streaming går väldigt fort att ladda om man använder sig av olika tv-tjänster som Netflix bland annat.

I ett Com Hem hus så finns det ett mediaskåp där allting utgår ifrån, mediaomvandlaren och kopplingspanelen som styr vilket datauttag i din bostad som skall användas finns i skåpet. Genom att koppla in telefoniadapter och router så får du tillgång till telefoni och trådlöst internet i hemmet. Allt är relativt enkelt att hantera även för den som inte är så väldigt teknisk.

Com Hem har enkla lösningar för alla dina behov när det gäller tv, telefoni och internet. Det finns en rad olika slags abonnemang och paketerbjudanden i olika format där man kan anpassa sitt användande efter hur många kanaler man önskar ha, hur snabbt internet man behöver och hur mycket man ringer. Har man många olika elektroniska apparater som använder sig av internet som surfplatta, dator, och mobiltelefon kan det vara bra att kolla upp hur mycket data man använder var för sig så att man har tillräckligt med data att surfa för varje månad framöver.

Innan man tecknar ett abonnemang hos Com Hem så bör man undersöka vad för installationsmöjligheter som finns, och om man redan bor i ett Com Hem hus. Så att man enkelt kan uppdatera sig om vilka anslutningar och hastigheter som man har möjlighet att koppla upp sig mot.