Inlägg

Ny video matchar protoyp av iPhone 6 med redan släppta mobilskal

Den eviga iPhone 6-sagan tycks aldrig ta slut. Nya rykten, bilder och videor sprids hela tiden och det blir till slut svårt att avgöra vad som är sanning och inte. Som tur är vi gamla i gamet och som bekant är det inte första gången Apple släpper en uppdatering - vilket innebär att vi har koll. 

Efter att ha följt utvecklingen i månader så står det hela klart. Den nya skärmen kommer att vara 4,7 tum och telefonens design är också tunnare (som väntat). I Sverige har vi nämligen redan sett att leverantören TheMobileStore har fått in mobilskal som är 4,7 tum och skall passa iPhone 6. Detta bekräftas också i videon ovan där en prototyp matchar samma mobilskal vi redan sett i Sverige. Här ser man klart och tydligt i jämförelse att iPhone 6 är betydligt tunnare (0,6mm) än iPhone 5s (7,6mm) och det ultratunna skalet passar utmärkt iPhone 6 slimmade design.

I videon kan man också se att den totala storleken är något större än konkurrenter med samma skärmstorlek och att detta har medfört en flytt av låsknappen från ovansidan till höger långsida. Detta har man med största sannolikhet gjort av komfortskäl. iPhone 6 blir helt enkelt för lång för att med en hand nå hela vägen upp till toppen.

Den ser också ut att få en finish av borstad aluminium och rundande kanter. Något som för tankarna till MacBooks Unibody-design. Det som oroar iPhone-anhängare är att den redan ifrågasatta batterilängden kommer att bekosta den tunnare designen. Detta är ännu inte bekräftat och återstår att se.

Nu inväntar vi Apples releasefest som årligen hålls i September.

Håll er uppdaterade genom att besöka oss dagligen och även Marques Browniee som gjort videon vi refererar till.

Twitter: https://twitter.com/MKBHD

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBJycsmduvYEL83R_U4JriQ